KDV

020 4165605

Email

Info@degeschuddemaat.nl

Openingstijden

Ma - vrij: 07.30u - 18.00u

Als klein kinderdagverblijf, gevestigd in het bruisende Amsterdam Zuidoost hebben wij oog voor iedereen die bij ons binnenloopt! Van de geboorte tot het einde van de basisschool bieden wij passende opvang voor uw kinderen!

Op het kinderdagverblijf vangen wij kinderen op van 3 maanden tot vier jaar. Wanneer uw kinderen naar school gaan bieden wij zowel voor- als naschoolse opvang. Dit gebeurt allemaal op dezelfde locatie, waardoor kinderen altijd binnen hun vertrouwde omgeving worden opgevangen..

Wij werken in een wijk waar mensen met veel verschillende etniciteiten woonzaam zijn, en gebruik maken van onze diensten. Met ons multiculturele team van ervaren leidsters zorgen we dat iedereen zich bij ons op de groep welkom en thuis voelt. Al onze pedagogisch medewerksters zijn in het bezit van een babyspecialist certificaat, wat wilt zeggen dat ze geschoold zijn in het herkennen van behoeften van baby’s, en weten hoe ze daar op in moeten spelen. Daarnaast zijn alle pedagogisch medewerksters in het bezit van een kinder-EHBO Certificaat, en worden zij iedere twee jaar bijgeschoold.

Ook zijn alle pedagogisch medewerksters in het bezit van een “gezonde kinderopvang” certificaat. Dat betekent dat zij kennis hebben van onder andere gezonde voeding voor kinderen, en beweging. Lees hier meer over de gezonde kinderopvang.