KDV

020 4165605

Email

Info@degeschuddemaat.nl

Openingstijden

Ma - vrij: 07.30u - 18.00u

In Amsterdam werken de meeste scholen met een continue rooster. Dat betekent dat de lesdagen iedere dag van 8.25 tot 14.00 of 14.15 duren.

Als BSO bieden wij voor- en naschoolse opvang. Wat wilt zeggen dat wij de kinderen al vanaf 07.30u opvangen en zorgen dat ze op tijd op school zijn. Om 14.00, of 14.15u halen we de kinderen weer op, en begint ons middag programma.

Wanneer de kinderen uit school komen hebben ze vaak de behoefte om lekker even te spelen! Wij geven ze hiervoor de ruimte, ze mogen kiezen in welke hoek ze willen spelen, en met lekker weer kiezen we er vaak voor om buiten te spelen met de kinderen.

Om half 4 hebben we een eetmoment waar we een gezond tussendoortje eten met de kinderen. Denk aan volkoren brood, wraps of een bakje griekse yoghurt. Ook krijgen de kinderen dagelijks een stuk fruit. Op de opvang drinken we overwegend water en thee. In de vakanties of op speciale (feest)dagen maken wij natuurlijk wel eens een uitzondering. Wilt u meer weten of de gezonde kinderopvang? klik dan hier.